joi, 7 iulie 2011

Protectia muncii in anii 1945-1989

In acest articol va ofer cateva afise din volumul „Grafica fara computer”,  care isi indreapta atentia catre grafica din Romania, in anii 1945- 1989. Albumul a aparut cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National si contine aproximativ 400 de imagini cu texte ce vin in completarea lor.
Cartea a aparut dupa o perioada indelungata de documentare si prezinta calitatile graficii tiparite, trecand prin diferite tehnici sau tipuri (tipar, panou, signalistica). Mijloacele prin care au fost realizate au fost, desigur, limitate, insa se poate observa creativitatea imaginilor si a mesajelor transmise.
Volumul „Grafica fara computer” contine afise, etichete, reclame publicitare, timbre, coperte. Spatiul cartii este relativ mic, dar in completarea ei vine platforma web GraphicFront  (www.graphicfront.ro ).
            Continutul cartii este incantator, iar umorul nu lipseste. Atasez un link carte o librarie online care pune la dispozitie „Grafica fara computer”: http://librarie.carturesti.ro/grafica-fara-computer-40-de-ani-de-marunte-impliniri-247161








2 comentarii:

UCT Media spunea...

Excelente imaginile!!!!
Au un aer asa retro care imi place la nebunie :D

Ioana R. spunea...

Merci! Va recomand cartea "Grafica fara computer". Este plina cu astfel de imagini. :)

Ioana R.